eComMasters

Email marketing pentru afaceri de succes si profitabilitate crescuta

Nu se rezuma totul la efort! Rezultatul este cel mai important. O strategie personalizata de email marketing iti aduce vanzari mai mari si costuri mai mici.
Au avut incredere in noi:
Creste profitabilitatea afacerii tale

Conecteaza-te cu clientii tai prin email marketing cu rezultate, care ii inspira sa cumpere de la tine.

Email marketing este una dintre cele mai eficiente strategiiautomatizari si tactici de marketing online pentru eCommerce, pe care le folosesc top 1% din magazinele online.

Este una dintre cele mai eficiente metode pentru a creste vanzarile, oferindu-ti o modalitate directa de a ajunge la clientii tai cu mesaje personalizate, relevante si atractive.

Fie ca iti doresti sa cresti vanzarile și audienta, sau sa iti consolidezi imaginea brandului pe piata, cu email marketing iti vei atinge obiectivele mai simplu și mai rapid.

Lucram impreuna cu tine pentru a personaliza strategia de email marketing pentru a ne adapta nevoilor, bugetului si obiectivelor tale.

Instrumentul care transforma contactele de email in vanzari

De ce ai nevoie de campanii puternice pentru afacerea ta

Email marketing poate fi o unealta puternica in arsenalul tau de marketing online, datorita capatitatii sale de a ajunge direct la clientii tăi. De fapt, marketing direct este considerat una dintre cele mai eficiente metode pentru a creste vanzarile si a fideliza clientii existenti.

Poti oferi clientilor tai mesaje personalizate, adaptate nevoilor si preferintelor lor individuale. Acest lucru poate ajuta la construirea unei relatii puternice si de incredere cu clientii tai, ceea ce poate duce la o crestere a fidelizarii si a loialitatii acestora fata de brandul tau.

Pe langa fidelizarea clientilor, scopul strategiei este de a genera noi vanzari. Prin transmiterea de oferte atractive si mesaje de marketing bine formulate, poti incuraja clientii sa cumpere produsele si serviciile tale. In plus, email marketing poate fi utilizat si pentru a creste gradul de constientizare a brandului tau si pentru a transmite informatii utile sau noutati relevante pentru publicul tău tinta.

Vrei sa transformi baza de date cu adrese de mail in cel mai profitabil instrument de vanzare? Specialistii nostri te pot ajuta sa iti cresti profitabilitatea afacerii cu ajutorul email marketing.

Ai nevoie de un plan de actiune?

Comunica eficient cu clientii actuali si genereaza vanzari noi cu solutia noastra

Cresterea audientei prin marketing personalizat

Folosim strategii personalizate de marketing digital pentru a creste audienta afacerii tale si a aduce trafic de calitate pe site-ul tau.

Retentia si fidelizarea clientilor

Implementam tactici de marketing testate pentru mentinerea clientilor existenti si pentru stabilirea unei relatii de succes pe termen lung.

Monitorizare si adaptare campanii

Urmarim constant indicatorii de performanta ai campaniilor tale si adaptam strategia pentru cele mai bune rezultate.

Automatizari time and cost efficient

Setam si gestionam automatizari personalizate, care transforma experienta de cumparare si te ajuta sa economisesti timp si bani.

Scadem costurile si crestem profitul

De ce sa colaborezi cu echipa eComMasters pentru strategia afacerii tale?

Care e procesul?

Pasii concreti pentru campanii care aduc vanzari

Strategie si planificare

1.

Include:

Set-up tehnic

2.

Include:

Management proiect

3.

Include:
Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”