Crestere vanzari prin

Program de loializare

La eComMasters iti oferim solutii concrete care te ajuta sa construiesti, sa optimizezi si sa scalezi o afacere eCommerce profitabilaLa eComMasters iti oferim solutii concrete care te ajuta sa construiesti, sa optimizezi si sa scalezi o afacere eCommerce profitabila
Au avut incredere in noi:
Programul care face clientii si afacerile fericite

Maximizeaza profitul cu un program de loializare personalizat

Desi exista multe strategii de a castiga noi clienti, poate fi dificil sa ii mentinem pe cei existenti, sa ii convingem se intoarca si sa cumpere din nou.

Daca vrei sa iti cresti vanzarile si sa iti fidelizezi clientii, atunci ai nevoie de un program de loializare.

Programul de loializare este un instrument puternic pentru a-i recompensa pe clientii fideli, pentru a-i face sa se simtă apreciati si pentru a le oferi un motiv in plus de a reveni in magazinul tau online.

Prin recompense si avantaje exclusive, poti construi o relatie puternica cu clientii tai.

Iar clientii loiali sunt mai predispusi sa cumpere mai mult, sa cumpere mai des si sa recomande magazinul tau online catre alti potentiali clienti.

Programul de loializare este pasul vital din strategia ta de business care te diferentiaza de concurenta, iti aduce vanzari mai mari cu cu cost mai mic si iti ajuta afacerea sa devina mai profitabile pe termen lung.

Solutii pentru costuri mai mici si vanzari mai mari

De ce ai nevoie de un program de loializare pentru afacerea ta

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla dupa ce un client a cumparat deja de la tine? Cum decurge, in perspectiva lui, colaborarea cu webshop-ul sau afacerea ta?

Daca dupa ce comanda este livrata renunti la oportunitatea de a continua vanzarea catre el, ratezi o sansa importanta de a creste nivelul de satisfactie, perceptia fata de business, dar si profitul tau

Un program de loializare pentru clienti este esential pentru orice afacere care doreste sa creasca vanzarile si sa fidelizare clientii existenti. Investitiile in marketing sunt importante pentru a atrage noi clienti, dar pastrarea clientilor existenti este la fel de importanta. Prin programul de loializare, afacerea ta poate crea o legatura puternica cu clientii si poate stimula vanzarile repetitive.

Cu un program de loializare, clientii sunt rasplatiti pentru loialitatea lor fata de brandul tau si pentru cumpărăturile repetate.

Iar asta ii determina sa se simta apreciati si sa se intoarca in magazinul tau online pentru a face noi achizitii. 

Mai mult decat atat, acestia vor deveni mai dispusi sa-ti recomande afacerea catre prieteni si familie, ajutand la cresterea bazei tale de clienti.

De ce ai nevoie de un program de loializare

Ce poate castiga afacerea ta din programul de loializare?

Beneficiile implementarii unui program de loializare pentru afacerea ta nu pot fi egalate de alte strategii de marketing. Spre deosebire de planurile pentru a genera noi clienti, loializarea celor actuali iti aduce si:

 • Vanzari repetate
 • O relatie puternica de preferinta a brandului tău
 • Un plus fata de competitorii tai
 • O satisfactie mai mare a celor care cumpara de la tine
 • O metoda de promovare cu costuri mult mai mici

Un program de loializare eficient poate transforma clientii obisnuiti in ambasadori ai brandului tau, care vor aduce la randul lor alti clienti si vor creste vanzarile afacerii tale. Cu cat oferi mai multe recompense si beneficii clientilor tai, cu atat acestia vor continua sa plaseze noi comenzi in magazinul tau online.

Cum aplici strategia de loializare pentru afacerea ta

De ce ai nevoie de echipa eCommasters pentru dezvoltarea unui program de loializare de succes

 • Avem know-how pentru eLoyalty – am ajutat afaceri din peste 13 nise si avem peste 85 de proiecte de succes
 • Aplicam o abordare integrata pentru a-ti creste afacerea – tinem cont de fiecare aspect din calatoria clientului si te ajutam sa optimizezi fiecare punct decisiv din ea
 • Fiecare program de loializare dezvoltat de noi este personalizat – afacerea ta are nevoie și obiective specifice, iar echipa noastra le integrează intr-un plan care sa le cuprinsa unitar
 • Monitorizam in permanenta rezultatele programului si il adaptam pentru a ne asigura ca vei atinge obiectivele stabilite
 • Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, cu rezultate concrete in cresterea vanzarilor și in retentia clientilor. 
De ce ai nevoie de un program de loializare

Care este impactul unui program de loializare?

 • Adaugarea unui program de fidelizare intr-un magazin online poate tripla volumul de vanzari
 • 75% din consumatori spun ca sunt mai dispusi sa faca o noua achizitie dupa ce au primit o recompensa
 • Magazinele cu un program de fidelizare isi cresc veniturile de 2.5 ori mai rapid comparativ cu alte companii din industria lor
 • 64% din membrii programelor de fidelizare cheltuie mai mult pentru a aduna mai multe puncte
 • 62% din membrii Generatiei Z sunt puternic influentati de programele de fidelizare 
Care e procesul?

Actiuni concrete pentru rezultate concrete

Strategie si planificare

1.

Include:

Set-up tehnic

2.

Include:

Management proiect

3.

Include:
Vrei sa treci la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o discutie cu echipa noastra pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea prin programul de loializare.

 • Identificam obstacolele in cresterea vanzarilor online
 • Analizam impreuna procesul de vanzare online
 • Primesti sugestii live “unfiltered” despre programul de loializare potrivit

Haide sa facem lucruri incredibile impreuna:

+40 785 391 143

Ne poti suna aici

[email protected]

Sau scrie-ne aici