eComMasters

Plan de optimizare Webshop

Site-ul tau este unul dintre cele mai puternice instrumente de vanzare. Ne asiguram impreuna ca dezvoltarea acestuia te ajuta sa iti atingi obiectivele de vanzari.

Au avut incredere in noi:
Strategii de crestere vanzari

Audit si Plan de optimizare Webshop

Magazinul tau online are nevoie de cea mai buna strategie pentru a creste conversiile printr-o experienta mai buna a utilizatorului. 

Pachetul Audit si Plan de Optimizare Webshop te ajuta sa transformi in realitate planurile tale de dezvoltare.

Cu recomandari facute de experti in eCommerce, vei avea un plan concret de actiune si ajutor la fiecare pas pentru a creste rata de conversie si vanzarile magazinului tau online.

Cum facem asta?

Ce presupune auditarea si planul de optimizare?

Am segmentat acest proces in 4 etape de analiza, care iti vor aduce o perspectiva unitara asupra business-ului tau:

Audit 360

Audit al magazinului tau online si a 3 competitori pe baza celor +450 de criterii de auditare eComMasters.

Recomandari

Recomandari concrete si un plan de actiune pentru a creste rata de conversie si pentru dezvoltare webshop.

Prioritizare

Prioritizarea recomandarilor pe baza celor doua formule eComMasters, care impart actiunile in 4 categorii.

Planul de actiune

Un plan de implementare care sa structureze clar responsabilii implicati.

Mai mult decat sugestii, un plan concret de actiune

Cum functioneaza?

Dupa ce definim planul de implementare, vom trece la pasul urmator si vom imparti initiativele in 3 tipuri

  1. Do It For You = imbunatatiri pe care echipa eComMasters le va implementa pentru site-ul tau
  2. Do It With You = imbunatatiri pe care le vom implementa impreuna 
  3. Do It Yourself = imbunatatiri pe care echipa ta le va implementa singura sau cu parteneri externi
Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Scadem costurile si crestem profitul!

Ce urmeaza pentru business-ul tau?

FAQs

Inca mai ai curiozitati despre planul de optimizare Webshop?

Optimizarea site-ului are scopul de a imbunatati capacitatea unui site web, pentru a-si atinge obiectivele. Pentru a obtine aceasta imbunatatire se implementeaza test A/B, pentru a putea diferentia si observa ce varianta iti genereaza cele mai multe conversii (mai multe achizitii, numar ridicat al cautarilor organice, etc.)

Stiai ca o persoana are nevoie de aproximativ un minut pentru a-si forma opinia despre site-ul tau?
In acel minut el va lua decizia daca va continua cautarile pe site-ul tau sau daca va renunta. Cu toate ca ne place sa credem ca „nu judecam o carte dupa coperta”, de cele mai multe ori site-urile web sunt judecate rapid. Motiv pentru care este necesar sa faci o impresie buna din primele clipe.
Mai mult decat atat, site-ul tau poate afecta strategiile de marketing, traficul de pe site, conversiile si numarul de achizitii. Asadat, daca iti doresti sa te asiguri ca faci lucrurile cum trebuie si iti doresti ca oamenii care intra pe site-ul tau sa si ramana acolo si sa vinzi mai mult, noi suntem aici pentru tine!


Principalii pasi pe care trebuie sa ii ai in vedere pentru optimizarea webshopului tau sunt:
SEO – Este un factor diferentiator care ajuta motoarele de cautare sa inteleaga cine e un brand ce vinde si de ce e printre cei mai buni.
Titlui si descrieri corecte – Etichetele de titlu si meta descrierile sunt si ele foarte importante. Insa, de asemenea, trebuie sa acorzi o atentie sporita si informatiilor de contact, brandingului si promotiilor pentru a le capta atentia clientilor tai.
Foloseste Call to Action – asigura-te ca publicul tau tinta stie cand sa faca click si invita-i spre actiuni.
Varianta de mobil – Experienta pe telefonul mobil trebuie sa fie una impecabila si usor de utilizat Avand in vedere ca majoritatea oamenilor navigheaza pe site-uri de pe telefon.
Scoate in evidenta reducerile – Asigura-te ca atunci cand clientul intra pe site-ul tau, primul lucru pe care il vede sunt reducerile.

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie: Ai investit timp, energie si bani intr-un site, iar la final observi ca nimeni nu intra pe el sau cei care o fac nu petrec suficient timp pe el
Care este motivul? Probabil optimizarea site-ului nu a fost corecta sau completa. Tinand cont de concurenta ta si de mediul competitiv, trebuie sa te asiguri ca ii creezi clientului tau o experienta de urilizator cat mai simpla si atractiva. De asmenea, SEO si Call-to-action sunt necesare pentru a-l face pe client sa converteasca.
Deci, daca ai o afacere si cauti modalitati de a imbunatati experienta utilizatorului pe site-ul tau, de a-ti creste vanzarile si de a optine mai mult trafic pe site, ai venit in locul potrivit.
Daca te intrebi care e concluzia si la ce te ajuta optimizarea webshop-ului tau, iti lasam aici cateva puncte care sigur te vor ajuta sa intelegi:
Vor creste conversiile = mai multe vanzari
Va creste traficul site-ului tau = mai multe vanzari
Ii oferi o experienta imbunatatita utilizatorului = mai multe vanzari
Imbunatatesti vizibilitatea marcii tale = mai multe vanzari

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”
Call Now Button