eComMasters

Plan Optimizare Business

Asigura-te ca pornesti pe drumul corect catre obiectivele tale 

Au avut incredere in noi:
Crestem profitul

Ai construit un business frumos, care se poate extinde extraordinar in online

Dezvoltarea unei afaceri in online poate fi un carusel de provocari si incercari, atunci cand nu ai toate instrumentele pentru a aplica cele mai potrivite solutii pentru business-ul tau.

Ca sa mergi la sigur si sa iti atingi rapid obiectivele de crestere, ai nevoie de o analiza corecta, urmata de planul adecvat.

Cum facem asta, concret?

Cu strategia Audit & Plan de Optimizare Business de la eComMasters, bifezi toate etapele necesare pentru o activitate de succes

 1. Pregatire
 2. Workshop Kickoff
 3. Workshop Evaluare si recomandari
 4. Structurare si consolidare rezultate interviuri
 5. Pregatire Raport evaluare
 6. Workshop concluzii si next steps
 7. Alocare persoana responsabila pentru fiecare initiativa
 8. Definire Roadmap implementare pentru 6 – 12 luni
Scadem costurile

Ne orientam catre rezultate, abordand toate aspectele de care depinde cresterea ta in online

Pentru ca dezvoltarea business-ului tau sa fie una remarcabila si sustenabila pe termen lung, este esential sa ai in vedere fiecare element care poate influenta vanzarile si rezultatele obtinute.

Acoperim toti cei 7 Pasi si cele 35 de module:

 1.   Strategie + Planificare + Scalare
 2.   Echipa + Procese + Parteneri
 3.   Marketing + Clienti + Segmentare
 4.   Comercial + Suport clienti + Loializare
 5.   Financiar + Legal + Raportare
 6.   Tehnologie + Proiect + Webshop
 7.   Logistica + & Indicatori performata

Identificare 3 elemente pe fiecare topic:

 •       Status curent
 •       Initiative termen scurt
 •       Initiative termen mediu

La finalul Auditului de eCommerce, obtii claritatea de care ai nevoie pentru a dezvolta afacerea la adevaratul sau potential. Online-ul este un instrument puternic, care iti poate influenta profitabilitatea si vanzarile, iar tu vei sti exact ce poti face pentru ca business-ul tau sa aiba o evolutie reala.

eComMasters

O analiza este doar jumatate de efort, fara un plan concret

Dupa Auditul de business, stii exact care sunt punctele forte ale afacerii tale si unde este necesar sa existe imbunatatiri. Ai directia corecta pentru a dezvolta un business profitabil, care creste odata cu nevoile clientilor tai.

Iar urmatorul pas este sa aplici strategia potrivita pentru afacerea ta.

Planul de optimizare business de la eComMasters iti arata pasii concreti care te pot duce intr-o noua etapa de activitate – cea in care ai un business adaptat pietei si provocarilor cu care te confrunti.

Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Cum facem asta:

Ce iti ofera Planul de Optimizare eCommerce

 • Evaluarea cantitativa a businessului eCommerce cu:
  • Status actual
  • Unde poti ajunge in 6 – 12 luni
  • Cat de important este fiecare dintre cei 7 Pasi
 • Lista cu initiative individuale pentru membrii echipei
 • Planul de lucru (Roadmap)
FAQs

Inca mai ai curiozitati despre Plan Optimizare Business

Daca afacerea ta se dezvolta in mediul online, domeniul tau de actiune se extinde. Daca te intrebi cum faci asta, raspunsul este simplu: prin intermediul strategiilor de marketing si optimizarea business-ului tau.. Asta inseamna ca trebuie sa fii prezent pe retelele de socializare, ca trebuie sa ai informatii actualizate pe site. Ba mai mult, publicitatea platita si optimizarea motoarelor de cautare au si ele un rol direct in atragerea unui nou numar de clienti.
Aceasta dezvoltare in online presupune, de asemenea, si o adaptare continua la peisajul digital de astazi, cat si a actualitatii (mentinerea la curent cu tendintele). Ca mai apoi, sa te poti bucura de o vizibilitate sporita, crescand astfel rezultatele afacerii tale prin loializarea clientilor si obtinerea unui numar mai mare de vanzari.

Atunci cand vorbim de optimizarea afacerii, facem referire la toate ajustarile necesare ale strategiilor de marketing, ale operatiunilor si a resurselor. Facand asta vom spori eficienta si performanta brandului tau. In online, aceasta optimizare se invarte in jurul experientei utilizatorilor, a imbunatatirii prezentei digitale si nu in ultimul rand, a ratelor de conversie. Desigur, aici intra si UI/UX (user interface si user experience). In cuvinte mai simple, este necesar sa ne asiguram ca navigarea site-ului tau este una simpla, intuitiva si atractiva in acelasi timp. Pare usor de facut? In realitate, in spatele acestora este o echipa de specialisti care stiu cum sa optimizeze procesele si sa stabileasca strategii pentru a se alinia la interesele publicului si la algoritmi motoarelor de cautare. Mai mult decat atat, pentru a te bucura de rezultate si pentru a face imbunatatiri constante, sunt necesare monitorizarile si analizele. Nu poti profita de rezultate, daca nu te asiguri ca afacerea ta este de actualitate. Ca ramane receptiva la schimbarile pietei si la preferintele si nevoile clientilor.

In era internetului, optimizarea afacerii in online este cruciala. Aceasta optimizare are un impact real si direct asupra rezultatelor afacerii tale. La eComMaster ne asiguram ca afacerea ta va prospera pe o piata extrem de competitiva.
Acum sa fim sinceri, faptul ca oamenii petrec atat de mult timp in online si pe internet poate fi un beneficiu pentru afacerea ta. Daca ai o prezenta online puternica, asta inseamna ca sunt mult mai multe sanse ca clientii tai sau potentialii clienti sa interactioneze cu afacerea ta.
Aceasta optimizare iti permite sa ajungi la un numar cat mai mare de clienti, sa iti cresti vizibilitatea in rezultatele motoarelor de cautare si sa iti transformi vizitatorii site-ului in clienti fideli. Stii vorba aia – „dar stai, asta nu e tot” ? Ei bine nici noi nu ti-am spus tot. Satisfactia clientilor tai poate fi imbunatatita, la fel si credibilitatea marcii tale. De asemenea, iti vei maximiza oportunitatile de crestere si succesul pe termen lung in era digitala. Daca nici cu asta nu te-am convins, hai sa-ti oferim mai multe detalii intr-o discutie.

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

 • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
 • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
 • Primesti sugestii live “unfiltered”
Call Now Button