Crestere vanzari prin

Descopera Perspectivele Tale Cu Google Analytics

Analizeaza datele si ia decizii informate cu Google Analytics (GA4). Intelege comportamentul utilizatorilor si optimizeaza performanta online a afacerii tale.

Au avut incredere in noi:
Servicii de analiza web

Transforma datele in perspective actionabile cu Google Analytics (GA4)

Datele sunt puterea din spatele fiecarei decizii digitale. Cu serviciul nostru de Google Analytics (GA4), nu numai colectam si analizam datele despre traficul si comportamentul utilizatorilor pe site-ul tau, ci si transformam aceste informatii in perspective actionabile pentru afacerea ta. De la configurarea initiala a contului si implementarea codului de urmarire pana la personalizarea rapoartelor si oferirea de recomandari strategice, echipa noastra de analisti de date te ajuta sa intelegi pe deplin performanta online a afacerii tale si sa iei decizii informate pentru viitor.

Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Vrei sa treci la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o discutie cu echipa noastra pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea prin programul de loializare.

  • Identificam obstacolele in cresterea vanzarilor online
  • Analizam impreuna procesul de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered” despre programul de loializare potrivit

Haide sa facem lucruri incredibile impreuna:

+40 758 341 341

Ne poti suna aici

Contact@eComMasters.net

Sau scrie-ne aici

Call Now Button