eComMasters

Recutare & HR

Gaseste oamenii potriviti pentru o activitate fluenta. Scalarea unei afaceri depinde de fiecare membru al echipei tale. Cu serviciul Recrutare & HR, ne ocupam pentru tine de identificarea specialistilor care te vor ajuta sa cresti vanzarile si sa reduci costurile afacerii tale.

Au avut incredere in noi:
Solutii pentru crestere profit

O afacere remarcabila creste cu o echipa remarcabila

Ca tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii si pe obiectivele tale de business, este esential sa ai o echipa cu aceleasi valori pe care compania ta se bazeaza in procesele zilnice. 

Lucrand cu o echipa puternica, alaturi de care iti poti creste business-ul la nivelul pe care ti-l doresti, provocarile cu care te confrunti vor fi depasite mai usor, iar activitatea ta se va desfasura asa cum ti-ai propus.

Pachetul Suport Recrutare de la eComMasters iti ofera intrumentele de care ai nevoie in fiecare etapa a procesului de angajare.

In acest pachet ai acces la:

  • Filtrare candidati in LinkedIn
  • Interviu preliminar scurt cu TOP 10 candidati 
  • Definire criterii de selectie
  • Interviu lung cu candidatii selectati (TOP 3)
  • Propunere de colaborare catre persoana aleasa (conditii comerciale, fisa postului si indicatori de performanta)
Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Cum facem asta?

Gasirea candidatilor potriviti poate fi o provocare

Stim ca iti doresti sa lucrezi cu o echipa echilibrata. De aceea, urmarim intreaga procedura de integrare in echipa a candidatilor selectati si adaptam procesul pana cand rezultatul se potriveste cerintelor tale.

Garantia pachetului Suport Recrutare se extinde pe o perioada de 3 luni, timp in care putem relua pasul 5 al procesului, daca apare necesitatea de a renegocia conditiile de colaborare (in cazul in care candidatul nu corespunde).

*Garantia este valabina timp de 3 luni, iar pasul Propunere de colaborare poate fi refacut de 2 ori

FAQs

Inca mai ai curiozitati despre Recutare & HR

Selectia de parteneri (potriviti) reprezinta, pe scurt, succesul companiei tale. Atunci cand iti doresti ca brandul tau sa creasca ai nevoie, langa tine, de experti care sa te ajute sa ajungi acolo unde iti doresti.
Selectia de parteneri se refera la identificarea acelor companii sau acelor experti care sunt specialisti in diverse domenii si care te ajuta, cu experienta lor, sa satisfaci nevoile clientilor si a afacerii tale.
Implicarea acestor parteneri poate deschide o sumedenie de oportunitati pentru tine, de la a extinderea pietei, la accesul de noi segmente de clienti, si pana la dezvoltarea de noi oportunitati de afaceri.
Echipa noastra este formata din experti din mai multe domenii, toti pregatiti sa iti inteleaga afacerea, ajutandu-te sa ii cresti notorietatea. Iti oferim mai mult decat conexiune si ne implicam activ sa asiguram o relatie durabila si fructoasa.

Este important sa oferim o atentie deosebita procesului de selectie al partenerilor.
Trebuie, in primul rand, sa identificam nevoile afacerii, pentru a intelege clar care sunt competentele, resursele si specialistii de care avem nevoie pentru atingerea obiectivelor stabilite.
E important sa analizam si sa comparam mai multi specialisti inainte de a decide care este expertul care corespunde cel mai mult cerintelor, nevoilor si valorilor afacerii.
Dupa ce batem palma, stabilim reguli clare si transparente, pentru a fi siguri ca toti suntem pe aceeasi pagina si lucram impreuna pentru acelasi scop.
Urmeaza o discutie despre responsabilitati si termeni si conditii, si apoi nu ne ramane decat sa implementam si sa gestionam parteneriatele, pentru a asigura succesul afacerii tale.

Selectiva unor parteneri potriviti poate aduce multiple beneficii afacerii tale. Crestem performanta datorita experientei specialistilor si resurselor pe care ei le pot oferi.
De asemenea, colaborarea cu specialisti ne poate deschide mai multe usi – chiar si catre clienti pe care nu ne-am fi gandit sa ii abordam. Iar daca afacerea nu ofera fix ce clientul are nevoie, niste parteneri priceputi pot ajuta cu diversificarea ofertei.
Partenerii de succes ne pot ajuta nu doar sa ne atingem scopurile, ci chiar sa le depasim. Asa ca tu poti sta linistit, avand mai mult timp pentru busines si bucurandu-te de vanzari mai ridicate, in timp ce noi ne ocupam de afacerea ta de la A la Z, cu experti si tooluri dedicate.
Nu ne ascundem dupa deget. Iti oferim sugestii fara perdea, sincere si obiective – toate pentru binele afacerii tale!

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”
Call Now Button