eComMasters

Recutare & HR

Gaseste oamenii potriviti pentru o activitate fluenta. Scalarea unei afaceri depinde de fiecare membru al echipei tale. Cu serviciul Recrutare & HR, ne ocupam pentru tine de identificarea specialistilor care te vor ajuta sa cresti vanzarile si sa reduci costurile afacerii tale.

Au avut incredere in noi:
Solutii pentru crestere profit

O afacere remarcabila creste cu o echipa remarcabila

Ca tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii si pe obiectivele tale de business, este esential sa ai o echipa cu aceleasi valori pe care compania ta se bazeaza in procesele zilnice. 

Lucrand cu o echipa puternica, alaturi de care iti poti creste business-ul la nivelul pe care ti-l doresti, provocarile cu care te confrunti vor fi depasite mai usor, iar activitatea ta se va desfasura asa cum ti-ai propus.

Pachetul Suport Recrutare de la eComMasters iti ofera intrumentele de care ai nevoie in fiecare etapa a procesului de angajare.

In acest pachet ai acces la:

  • Filtrare candidati in LinkedIn
  • Interviu preliminar scurt cu TOP 10 candidati 
  • Definire criterii de selectie
  • Interviu lung cu candidatii selectati (TOP 3)
  • Propunere de colaborare catre persoana aleasa (conditii comerciale, fisa postului si indicatori de performanta)
Cum facem asta?

Gasirea candidatilor potriviti poate fi o provocare

Stim ca iti doresti sa lucrezi cu o echipa echilibrata. De aceea, urmarim intreaga procedura de integrare in echipa a candidatilor selectati si adaptam procesul pana cand rezultatul se potriveste cerintelor tale.

Garantia pachetului Suport Recrutare se extinde pe o perioada de 3 luni, timp in care putem relua pasul 5 al procesului, daca apare necesitatea de a renegocia conditiile de colaborare (in cazul in care candidatul nu corespunde).

*Garantia este valabina timp de 3 luni, iar pasul Propunere de colaborare poate fi refacut de 2 ori

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”