eComMasters

Termeni si Conditii

Bine ati venit pe site-ul eComMasters (ecommasters.net), unde oferim servicii de optimizare in domeniul comertului electronic (ecommerce). Te rugam sa citesti cu atentie urmatorii termeni si conditiile care reglementeaza utilizarea serviciilor noastre. Prin accesarea si utilizarea acestui site, esti de acord sa respecti si sa fii obligat de acesti termeni si conditii in utilizarea site-ului ecommasters.net.

Site-ul ecommasters.net este administrat și deținut de către ECOMMASTERS CONSULTING S.R.L., cu sediul pe Bulevardul Iuliu Maniu 6, etaj 2, Bucuresti, cod unic de înregistrare 45342453, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/21708/2021.

Serviciile noastre

a. eComMasters furnizeaza consultanta si servicii de optimizare in domeniul ecommerce, cu scopul de a sprijini si imbunatati performanta afacerilor online ale clientilor nostri.

b. Orice informatie, continut sau sfaturi oferite pe acest site sunt in scop informativ si nu reprezinta consultanta juridica, financiara sau comerciala.

c. Nu garantam ca utilizarea serviciilor noastre va duce la rezultate specifice sau ca acestea vor fi lipsite de erori sau intreruperi. 

Proprietate intelectuala

a. Toate drepturile de proprietate intelectuala, inclusiv drepturile de autor si marcile comerciale, asupra continutului si materialelor prezente pe acest site, apartin eComMasters sau partenerilor terti.

b. Vizitatorii site-ului nu au permisiunea de a copia, reproduce, distribui sau utiliza in alt mod continutul acestui site fara acordul scris al eComMasters.

Confidentialitate

a. Vom trata informatiile cu caracter personal furnizate conform Politicii noastre de Confidentialitate. Poti consulta politica noastra de confidentialitate pentru a intelege cum colectam, utilizam si protejam datele tale personale.

Limitarea raspunderii

a. eComMasters nu va fi responsabila pentru nicio pierdere sau dauna directa, indirecta, incidentala, speciala sau consecutiva rezultata din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a serviciilor noastre.

b. Nu ne asumam responsabilitatea pentru acuratetea, exhaustivitatea sau actualitatea informatiilor furnizate pe acest site.

Legaturi catre alte site-uri

a. Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri sau resurse gestionate de terte parti. Nu ne asumam responsabilitatea pentru disponibilitatea, continutul sau orice alt aspect al acestor site-uri externe.

Modificari si intreruperi

a. Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza acesti termeni si conditii in orice moment, fara o notificare prealabila.

b. Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau limita accesul la serviciile noastre, temporar sau permanent, fara o notificare prealabila.

Plata si facturare

a. Pentru serviciile noastre de consultanta si optimizare eCommerce, vom stabili preturi si termeni de plata in functie de cerintele specifice ale proiectului si acordul incheiat cu clientii nostri.

b. Facturile vor fi emise conform acordului stabilit si clientii sunt responsabili de plata prompta a acestora in termenul specificat.

Reziliere

a. Atat clientii nostri, cat si eComMasters au dreptul de a rezilia acordul de consultanta in ecommerce in orice moment, cu o notificare scrisa in prealabil.

b. In cazul rezilierii, clientii vor fi responsabili pentru plata serviciilor prestate pana la data rezilierii.

Legislatie aplicabila

a. Acesti termeni si conditii sunt guvernati si interpretati in conformitate cu legislatia in vigoare. Orice litigiu care rezulta din sau este legat de acesti termeni si conditii va fi supus jurisdictiei exclusive a instantelor competente.

Te rugam sa retii ca acesti termeni si conditii reprezinta intelegerea completa intre utilizatorii site-ului si eComMasters in ceea ce priveste utilizarea serviciilor noastre si inlocuiesc orice alte acorduri sau intelegeri anterioare, scrise sau verbale.

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la acesti termeni si conditii, te rugam sa ne contactezi prin intermediul informatiilor de contact furnizate pe pagina de contact.

Ultima actualizare: Mai 2023.

Call Now Button