eComMasters

Promovare LinkedIn

Clientii cumpara de la oameni pe care ii cunosc si in care au incredere. Conecteaza-te cu prospectii tai pe cea mai importanta platforma social media pentru networking eficient.

Au avut incredere in noi:
Solutii pentru crestere vanzari

LinkedIn Community Building

LinkedIn poate fi un instrument vital pentru afacerea ta. Este locul ideal pentru a genera clienti potentiali si pentru a stimula vanzarile.
O strategie de Community Building pentru LinkedIn iti poate duce brand-ul la urmatorul nivel. Este platforma potrivita pentru interactiuni cu clientii si prospectii, locul in care informatia ajunge exact catre segmentul de piata targetat de afacerea ta.

Analiza - Strategie - Plan de Actiune

Construirea unei comunitati de brand nu este doar o tactica de marketing

Cu planificarea corecta si cu un traseu coerent, afacerea ta poate beneficia de expunerea potrivita si de cresterea profitabilitatii cu ajutorul LinkedIn.

In spatele unei strategii de Content & Community Building, exista o serie de etape importante in dezvoltarea unor noi oportunitati de business si in extinderea notorietatii brand-ului tau.

Stim care este suportul de care ai nevoie pentru a identifica oportunitatile, a planifica cele mai adecvate actiuni si a implementa pasii corecti pentru dezvoltarea imaginii business-ului tau. 

Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”
Conversie | Retentie | Loializare

Automatizarile in eMail Marketing: eficienta cu doar putina logica

Pregatit sa deblochezi puterea automatizarilor in eMail Marketing? Alatura-te webinarului eComMasters Automatizari in eMail Marketing: Eficienta cu doar putina logica.

Invata cum sa creezi campanii care lucreaza pentru tine si iti aduc vanzari mai mari. 
Cum le setezi, cand se declanseaza si ce ar trebui sa contina. Fara jargon, doar rezultate palpabile. 

Zile
Ore
Minute
Secunde
Zile
Ore
Minute
Secunde