eComMasters

Promovare LinkedIn

Clientii cumpara de la oameni pe care ii cunosc, in care au incredere. Conecteaza-te cu prospectii tai pe cea mai importanta platforma social media pentru networking eficient.

Au avut incredere in noi:
Solutii pentru crestere vanzari

LinkedIn Community Building

LinkedIn poate fi un instrument vital pentru afacerea ta. Este locul ideal pentru a genera clienti potentiali si pentru a stimula vanzarile.
O strategie de Community Building pentru LinkedIn iti poate duce brand-ul la urmatorul nivel. Este platforma potrivita pentru interactiuni cu clientii si prospectii, locul in care informatia ajunge exact catre segmentul de piata targetat de afacerea ta.

Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Analiza - Strategie - Plan de Actiune

Construirea unei comunitati de brand nu este doar o tactica de marketing

Cu planificarea corecta si cu un traseu coerent, afacerea ta poate beneficia de expunerea potrivita si de cresterea profitabilitatii cu ajutorul LinkedIn.

In spatele unei strategii de Content & Community Building, exista o serie de etape importante in dezvoltarea unor noi oportunitati de business si in extinderea notorietatii brand-ului tau.

Stim care este suportul de care ai nevoie pentru a identifica oportunitatile, a planifica cele mai adecvate actiuni si a implementa pasii corecti pentru dezvoltarea imaginii business-ului tau. 

FAQs

Inca mai ai curiozitati despre Promovare LinkedIn

Promovarea pe Linkedln te ajuta sa iti promovezi brandul, sa cresti expunerea si nu in ultimul rand, sa cresti nivelul de incredere. Mai exact, promovarea pe Linkedln nu te ajuta doar sa iti promovezi serviciile/produsele, ci este si un canal care iti poate genera leaduri si vanzari.

Linkedln poate fi considerat pestisorul de aur pentru companiile B2B.
Fii atent: un procent urias de 93% dintre strategiile de continut B2B folosesc LinkedIn pentru a-si raspandi vocea si magia. De ce? Pentru ca acolo este actiunea! LinkedIn ajuta companiile sa se conecteze cu colegii lor ca nicio alta platforma de pe piata. Si fii atent si la asta: 77% dintre utilizatori spun ca LinkedIn le ofera cele mai bune rezultate fara sa se straduiasca prea mult. In plus, atunci cand publicati un mesaj pe LinkedIn, este ca si cum ati trimite e-mailul perfect – are de patru ori mai multe sanse sa fie deschis! Cat de tare este asta?

A avea o prezenta puternica pe aceasta platforma este ca si cum ai fi la cea mai tare petrecere cu toti factorii de decizie si influencerii din industria ta.
Oh, si stiai ca? Utilizatorii LinkedIn au o putere de cumparare dubla fata de cea a unui navigator mediu pe internet. In plus, sunt foarte dornici de conversie – de sase ori mai probabil, conform propriilor statistici ale LinkedIn!
Si iata ceva interesant: Companiile care isi mentin audienta angajata cu continut proaspat in fiecare saptamana tind sa isi dubleze angajamentul. Este ca si cum ai primi de doua ori mai multe felicitari din partea urmaritorilor tai!


Aparand in mod regulat in feed-ul audientei tale., practic le spui: „Hei, va amintiti de mine? Am marfa!” Astfel, atunci cand sunt in cautarea a ceea ce le oferi, esti primul nume de pe lista lor.
Acum sa vorbim despre cum ne facem simtita prezenta pe Linkedln.
In primul rand, e necesar sa completam campul „Despre” cu cateva cuvinte cheie si fraze care sa arate cine esti si care este rolul afacerii tale. Gandeste-te la asta ca la o strangere de mana virtuala cu potentialii tai clienti. Vrei ca acestia sa stie exact cu ce ce te ocupi si ce le oferi inca de la inceput.
Mai departe, cand vine vorba de cresterea pozitiei de cautare, linkurile sunt cei mai buni prieteni ai tai. Nu uita sa adaugi un link catre site-ul tau web. Este ca si cum ai da un impuls turbo SEO. Si, daca tot suntem aici, asigura-te ca toate profilurile LinkedIn ale echipei tale arata bine si sunt actualizate. Este vorba despre o prezenta online coerenta, nu-i asa?
In cele din urma, sa vorbim despre continut. Impartasirea inseamna grija, iar cu cat impartasesti mai des continut care ii entuziasmeaza pe cei care te urmaresc, cu atat vei urca mai sus in rezultatele cautarilor. Asadar, mentineti feed-ul cu bunatati la care publicul tau. nu poate rezista. Esti gata sa treci la nivelul urmator pe LinkedIn? Hai sa facem asta impreuna! 🚀

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”
Call Now Button