eComMasters

Recutare & HR

Gaseste oamenii potriviti pentru o activitate fluenta. Scalarea unei afaceri depinde de fiecare membru al echipei tale. Cu serviciul Recrutare & HR, ne ocupam pentru tine de identificarea specialistilor care te vor ajuta sa cresti vanzarile si sa reduci costurile afacerii tale.

Au avut incredere in noi:
Solutii pentru crestere profit

O afacere remarcabila creste cu o echipa remarcabila

Ca tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii si pe obiectivele tale de business, este esential sa ai o echipa cu aceleasi valori pe care compania ta se bazeaza in procesele zilnice. 

Lucrand cu o echipa puternica, alaturi de care iti poti creste business-ul la nivelul pe care ti-l doresti, provocarile cu care te confrunti vor fi depasite mai usor, iar activitatea ta se va desfasura asa cum ti-ai propus.

Pachetul Suport Recrutare de la eComMasters iti ofera intrumentele de care ai nevoie in fiecare etapa a procesului de angajare.

In acest pachet ai acces la:

  • Filtrare candidati in LinkedIn
  • Interviu preliminar scurt cu TOP 10 candidati 
  • Definire criterii de selectie
  • Interviu lung cu candidatii selectati (TOP 3)
  • Propunere de colaborare catre persoana aleasa (conditii comerciale, fisa postului si indicatori de performanta)
Cum facem asta?

Gasirea candidatilor potriviti poate fi o provocare

Stim ca iti doresti sa lucrezi cu o echipa echilibrata. De aceea, urmarim intreaga procedura de integrare in echipa a candidatilor selectati si adaptam procesul pana cand rezultatul se potriveste cerintelor tale.

Garantia pachetului Suport Recrutare se extinde pe o perioada de 3 luni, timp in care putem relua pasul 5 al procesului, daca apare necesitatea de a renegocia conditiile de colaborare (in cazul in care candidatul nu corespunde).

*Garantia este valabina timp de 3 luni, iar pasul Propunere de colaborare poate fi refacut de 2 ori

Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”
Conversie | Retentie | Loializare

Automatizarile in eMail Marketing: eficienta cu doar putina logica

Pregatit sa deblochezi puterea automatizarilor in eMail Marketing? Alatura-te webinarului eComMasters Automatizari in eMail Marketing: Eficienta cu doar putina logica.

Invata cum sa creezi campanii care lucreaza pentru tine si iti aduc vanzari mai mari. 
Cum le setezi, cand se declanseaza si ce ar trebui sa contina. Fara jargon, doar rezultate palpabile. 

Zile
Ore
Minute
Secunde
Zile
Ore
Minute
Secunde