eComMasters

Onboarding B2B - Parteneriate puternice pentru afaceri eCommerce

Solutii Business to Business pentru afaceri care au nevoie de dezvoltare dincolo de tiparele clasice. 

Au avut incredere in noi:
Crestem profitul, minimizam costurile

Dezvolta parteneriate business to business de succes

Dezvoltarea parteneriatelor B2B este esentiala pentru scalarea unei afaceri eCommerce.

Stim ca aceasta provocare nu este simplu de depasit pe cont propriu. Multe companii pierd timp si resurse, testand strategii care nu se potrivesc modelului lor de business.

Lipsa conexiunilor potrivite poate limita cresterea si expansiunea afacerii tale. Intr-un mediu de afaceri competitiv, ai nevoie sa incepi aceasta actiune cu un aliat puternic alaturi de tine.

Ai nevoie de o solutie specializata care sa te ghideze si sa-ti ofere suportul necesar, pentru a  maximiza potentialul de crestere al afacerii tale.

Daca vrei sa iti extinzi afacerea eCommerce cu o strategie B2B, avem planul si actiunile potrivite pentru tine.

De la plan la rezultate

De ce sa alegi eComMasters pentru afacerea ta

Intelegem ca obiectivul tau principal este de a-ti creste vanzarile eCommerce.

Solutiile noastre din Onboarding B2B iti arata pasii concreti si efortul de care ai nevoie pentru a ajunge la obiectivul tau in cel mai scurt timp.

Prin intermediul solutiilor noastre personalizate si strategiilor testate, iti oferim un plan clar si eficient pentru a atinge acest obiectiv. Lucram indeaproape cu tine pentru a dezvolta tactici care functioneaza pentru afacerea ta si pentru a-ti optimiza operatiunile, astfel incat sa poti obtine rezultate tangibile si crestere sustenabila.

Cum facem asta?

Consolideaza-ti relatiile si creste-ti vanzarile!

Definire etape Onboarding

Analizam afacerea ta si oportunitatile, pentru a defini etapele clare ale extinderii B2B.

Definire obiective pe etape

Cream o strategie concreta, bazata pe obiective si pe etapele corecte pentru a atinge fiecare punct.

Identificare resurse necesare

Identificam efortul necesar si definim indicatorii de performanta de urmarit. Le adaptam afacerii tale.

Plan Onboarding B2B

Concepem un plan de actiune, cu roluri si responsabili, care va fi harta cresterii tale B2B.

Scadem costurile si crestem profitul!

De ce sa colaborezi cu echipa eComMasters pentru strategia ta de Onboarding B2B?

Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Care e procesul?

Pasi concreti pentru extindere B2B

Strategie si planificare

1.

Definire etape

2.

Management proiect

3.

FAQs

Inca mai ai curiozitati despre B2B Onboarding si Loializare

B2B este procesul prin care o companie introduce si integreaza un partener nou in sistemele si operatiunile sale. In cuvinte mai simple, imagineaza-ti ca „intinzi un covor rosu” partenerilor rai. Ca ii ajuti sa se familiarizeze cu serviciile/produsele tale. Mai clar de atat, imagineaza-ti ca le oferi o primire calduroasa si toate instrumentele necesare de care au nevoie pentru lansarea pe piata. B2B Onboarding pregateste terenul pentru un parteneriat fructuos.
Primirea calduroasa consta in:
Configurarea conturilor = creezi conturile necesare pentru partenerul tau, astfel incat el sa aiba acces la sistemele/platformele relevante.
Instruire si educatie = furnizarea informatiilor necesare, traininguri pentru ca partenerul tau sa se familiarizeze cu procesele/serviciile si asteptarile afacerii tale.
Integrare
Dezvoltarea relatiilor = stabilirea canalelor de comunicare pentru spijin continuu si pentru a facilita comuunicarea/colaborarea.
Securitate = verificarea reglementarilor, standardelor si protocoalelor de securitate pentru protejarea datelor sensibile si pentru a te asigura ca respecti legislatia.

Trecem la urmatorul exercitiu de imaginatie: atunci cand vrei sa construiesti o casa, te asiguri ca mai intai pui baza, ca aceasta sa reziste in timp. Ei bine, in cazul procesului B2B Onboarding este necesar sa stabilesti asteptarile clare si sa te asiguri ca aveti aceeasi viziune si sunteti pe aceeasi lungime de unda.
Dupa aceea, vrem sa ne simplificam calatoria si trecem mai departe la alegerea software-ului potrivit de integrare a clientilor. Ca mai apoi sa putem adapta experienta la nevoile fiecarui client si sa colectam feedback-ul necesar pentru a perfectiona procesul cu viitorii parteneri. Iti spunem un mic secret din procesul nostru de Onboarding B2B: mai intai lucram la fundatia casei, ca mai apoi sa putem construi interiorul si….acoperisul.

Parteneriatele de succes sunt sufletul afacerilor. Daca te-ai asigurat ca procesul tau de B2B Onboarding este unul clar si bine pus la punct, nu vei obtine doar noi parteneri. Ci vei cultiva relatii, le vei oferi suport partenerilor, iar atunci cand partenerii tai castiga si afacerea ta castiga. Its a win-win situation. Abia asteptam sa te cunoastem si sa ne punem expertiza in practica pentru a-ti asigura un B2B Onboarding ca la carte.

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”
Call Now Button