eComMasters

eMail Marketing pentru vanzari mai mari si profitabilitate crescuta

Agentia de eMail Marketing care iti aduce rezultate concrete.
Concepem si trimitem pentru tine campanii de newsletter care aduc mai multi clienti in magazinul online.
Castigi timp pentru afacerea ta si mai multi clienti recurenti.

Au avut incredere in noi:
De ce eMail Marketing? Si de ce in 2024?

Mai mult decat Open rate si Click rate…

eMail Marketing este unul dintre cele mai profitabile canale cand vine vorba de ROI in eCommerce.

Intr-o lume in care toti alearga dupa clienti noi, fii tu acela care alege sa construiasca o relatie de incredere cu cei existenti. 

Practic, valorifici toata investitia ta de pana acum, prin care i-ai adus in magazinul tau online. Cu eMail Marketing, ii convingi sa revina si sa cumpere din nou de la tine.

Incepem de azi si lucram impreuna pentru ca eMail-urile pe care le trimiti sa iti aduca vanzari mai mari. 

Crestem profitul, iar costurile tale scad.

Click pe butonul de mai jos, discuta cu unul dintre expertii nostri si vezi daca te califici pentru un Audit de eMail Marketing Gratuit!

Creste profitabilitatea afacerii tale

Agentia de eMail Marketing - te conectam cu clientii tai prin campanii dedicare

Este una dintre cele mai eficiente metode pentru a creste vanzarile. Iti ofera o modalitate directa de a ajunge la clientii tai cu mesaje personalizate, relevante si atractive.

Daca iti doresti sa cresti vanzarile si audienta, sau sa iti consolidezi imaginea brandului pe piata, cu eMail Marketing iti vei atinge obiectivele mai simplu si mai rapid.

Lucram pentru tine si personalizam strategia de eMail Marketing pentru a ne adapta nevoilor, bugetului si obiectivelor tale.

Instrumentul care transforma contactele de email in vanzari

De ce ai nevoie de campanii puternice pentru afacerea ta

eMail Marketing poate fi o unealta puternica in arsenalul tau de marketing online, datorita capacitatii sale de a ajunge direct la clientii tai. Marketing direct este considerata una dintre cele mai eficiente metode pentru a creste vanzarile si a fideliza clientii existenti.

Poti oferi clientilor tai mesaje personalizate, adaptate nevoilor si preferintelor lor individuale. Acest lucru ajuta la construirea unei relatii puternice si de incredere cu clientii tai, ceea ce poate duce la o crestere a fidelizarii si a loialitatii acestora fata de brandul tau.

Prin transmiterea de oferte atractive si mesaje de marketing bine formulate, incurajezi clientii sa cumpere produsele si serviciile tale. eMail Marketing poate fi utilizat si pentru a creste gradul de constientizare a brandului tau.

Vrei sa transformi baza de date cu adrese de mail in cel mai profitabil instrument de vanzare? Specialistii nostri te ajuta sa iti cresti profitabilitatea afacerii cu ajutorul eMail Marketing.

De ce eComMasters?

Ai 4 motive sa alegi solutia noastra:

Crestem baza de abonati a magazinului tau

Unde-s multi puterea creste. Transmitem mesajele tale catre mai multi potentiali cumparatori, cu solutia de crestere activa a audientei.

Transformam vizitatorii in cumparatori fideli

Prima achizitie nu se uita niciodata. Iar dupa aceea totul devine natural, cu strategia noastra de retentie si loializare.

Urmarim activ si optimizam constant

Nu ne culcam pe-o ureche. Monitorizam fiecare campanie si gasim solutii pentru rezultate mai bune de la o luna la alta.

Concepem automatizari data-driven

Vanzari mai mari, chiar si atunci cand dormi. Setam cele mai importante automatizari pentru a vinde pe tot parcursul anului.

Le-am folosit pe toate

Platforme in care suntem experti

Ai 4 optiuni pentru promovarea afacerii tale online.

Alege-o pe cea mai buna!

Do nothing

Te concentrezi pe trafic si speri sa functioneze. Nu mai ai timp de business sau de crestere. Afacerea ta scade sau creste incontrolabil si nepredictibil. Speranta nu e o strategie.

In-house

Dezvolti tot doar cu resurse proprii: timp, oameni, bani. Formezi o echipa noua pentru a dezvolta, gestiona si mentine strategia ta de crestere. Muncesti pentru a crea ceva ce deja exista.

Alta agentie

Primesti "Reteta succesului" generica pentru orice magazin online. Implementezi intern, fara responsabilitate pe rezultate. O analiza este doar jumatate de efort, fara actiuni concrete.

eComMasters

Preluam de la tine tot ce tine de produsul nostru. Cream o strategie tactica si o implementam pentru tine. De la A la Z, cu experti si tool-uri dedicate. Ai timp pentru business, raportare transparenta si rezultate vizibile in vanzari.

Scadem costurile si crestem profitul

De ce sa lucrezi cu echipa eComMasters pentru strategia ta de eMail Marketing?

Care e procesul?

Pasii concreti pentru campanii care aduc vanzari

1.

Strategie si planificare

Include:

2.

Set-up tehnic

Include:

3.

Management proiect

Include:
FAQs

Inca mai ai curiozitati?

Vrei sa ai vanzari mai mari din eMail Marketing?

Incepem cu o analiza detaliata a contului tau. Evaluam prin peste 30 criterii de auditare strategia pentru baza ta de abonati:

  • Ce trimiti
  • Cui trimiti
  • Cand trimiti
  • De ce tot ce faci acum nu iti aduce vanzari mai mari

La final, ai o imagine clara a ceea ce functioneaza pentru tine si un plan pentru potentialul neexplorat pentru acest canal de marketing.

Completeaza formularul simplu de aici si noi iti spunem daca putem sa iti facem si tie Auditul Gratuit de eMail Marketing.

Gratuit

Conversie | Retentie | Loializare

Automatizarile in eMail Marketing: eficienta cu doar putina logica

Pregatit sa deblochezi puterea automatizarilor in eMail Marketing? Alatura-te webinarului eComMasters Automatizari in eMail Marketing: Eficienta cu doar putina logica.

Invata cum sa creezi campanii care lucreaza pentru tine si iti aduc vanzari mai mari. 
Cum le setezi, cand se declanseaza si ce ar trebui sa contina. Fara jargon, doar rezultate palpabile. 

Zile
Ore
Minute
Secunde
Zile
Ore
Minute
Secunde