eComMasters

Transforma-ti afacerea intr-o poveste de succes

Indiferent de serviciul ales, echipa noastra de experti lucreaza cu tine pentru a transforma afacerea ta intr-o business care a reusit. Te ajutam sa cresti si sa devii mai puternic in industria in care activezi.

Au avut incredere in noi:

eMail Marketing

eMail-ul este in continuare un canal de comunicare puternic si eficient in marketing. Descopera cum putem ajuta afacerea ta sa transmita mesajele potrivite, la momentul potrivit si catre publicul potrivit, prin intermediul campaniilor de eMail Marketing.

Afla mai multe

Programe de loializare

Fidelizarea clientilor este esentiala pentru cresterea afacerii tale. Descopera cum putem ajuta afacerea ta sa isi mentina clientii pe termen lung si sa ii transforme in ambasadori ai brandului tau, printr-un program de loializare personalizat.

Afla mai multe

PPC (Google/Meta)

Cu serviciul nostru de PPC (Pay-Per-Click), transformam clicurile in conversii si vizitatori in clienti fideli. Folosind platformele Google si Meta (Facebook, Instagram), cream campanii publicitare personalizate si orientate catre rezultatele pe care le doresti.

Afla mai multe

SEO

In spatele fiecarui clic pe un rezultat de cautare se ascunde oportunitatea de a-ti transforma vizitatorii in clienti. Cu serviciile noastre complete de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), te ajutam sa te clasezi mai sus in listele organice de cautare si sa fii gasit acolo unde conteaza cel mai mult.

Afla mai multe

Social Media Organic

Social media nu este doar despre a fi prezent, ci si despre a crea conexiuni autentice cu audienta ta. Cu serviciul nostru de Social Media Organic, ne asiguram ca mesajul tau este transmis intr-un mod captivant si relevant, construind loialitate fata de brand si angajament in comunitatea ta online.

Afla mai multe

Google Analytics (GA4)

Datele sunt puterea din spatele fiecarei decizii digitale. Cu serviciul nostru de Google Analytics (GA4), nu numai ca colectam si analizam datele despre traficul si comportamentul utilizatorilor pe site-ul tau, ci si transformam aceste informatii in perspective actionabile pentru afacerea ta.

Afla mai multe

Plan de optimizare Webshop

Experienta utilizatorului este esentiala pentru succesul magazinului tau online. Descopera cum putem ajuta afacerea ta sa creeze o experienta digitala memorabila si placuta pentru clienti, printr-un plan de optimizare UI/UX cu peste 450 de criterii de evaluare.

Afla mai multe

B2B Onboarding si loializare

Desi clientii B2B pot fi diferiti de clientii B2C, este la fel de important sa ii mentinem loiali si sa ii fidelizam. Descopera cum putem ajuta afacerea ta sa construiasca parteneriate solide cu clienti B2B, prin intermediul programului nostru de onboarding si loializare.

Afla mai multe

Promovare LinkedIn

LinkedIn este o retea de socializare puternica pentru afaceri si poate fi un instrument important de crestere a unui business. Descopera cum putem ajuta afacerea ta sa isi construiasca o promovare coerenta si sa se conecteze cu clientii si partenerii potriviti, prin intermediul serviciului nostru de promovare LinkedIn.

Afla mai multe

Planul de optimizare business

Planul de optimizare business este conceput pentru a propulsa afacerea ta spre noi culmi ale succesului. Prin intermediul acestui serviciu personalizat, oferim strategii adaptate nevoilor specifice ale companiei tale, cu scopul de a îmbunătăți eficiența operațională și a maximiza profitabilitatea.

Afla mai multe

De ce sa vinzi online?

Mai functioneaza afacerea ta daca brusc nu mai poti vinde fizic produse clientilor?

Anul 2020 ne-a oferit un raspuns, pe care nu ni-l doream, la aceasta intrebare.  
Unele ateliere cu produse artizanale s-au inchis unul dupa altul, alte magazine fizice cu produse au ajuns goale. Multi antreprenori au deschis un sediu pentru care platesc o chirie mare insa nimeni nu se opreste pe strada sa vada produsele din vitrina.

Poate aglomeratia din magazinul tau era mereu o bucurie, dar acum ti-e interzis sa mai primesti multi oameni. Clientii se feresc acum de aglomeratie, furnizorii intarzie livrarile, partenerii cu care lucrezi isi inchid afacerea, iar de la o luna la alta incasarile scad. 

Ca antreprenor, anul 2020 te-a pus in fata celei mai mari incercari. Dar pentru ca orice incercare este o oportunitate de crestere, daca stii sa iei deciziile corecte, aceasta situatie poate fi primul pas spre succes. 

Esti gata sa trecem la actiune?

Esti pregatit sa iti duci afacerea la urmatorul nivel?

Programeaza acum o sedinta de consultanta gratuita pentru business-ul tau, in care putem discuta exact despre problemele cu care te confrunti, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de a-ti dezvolta afacerea.

  • Discutam challenge-urile tale sa-ti cresti vanzarile online
  • Analizam impreuna procesul tau de vanzare online
  • Primesti sugestii live “unfiltered”
Contact@eComMasters.net
Call Now Button