eComMasters

Implementeaza BaseLinker in afacerea ta si creste numarul de comenzi zilnice cu pana la 70%

Daca ai o afacere eCommerce si vrei sa obtii mai multe vanzari, in timp ce simplifici procesele din business, atunci am o veste foarte buna pentru tine: BaseLinker vine in Romania! Cu un singur sistem implementat, poti sa urmaresti si sa controlezi totul in afacerea ta doar prin cateva click-uri.

BaseLinker te ajuta sa obtii o multime de beneficii cu privire la gestionarea unei afaceri eCommerce, printre care:

✔️ Ai toate datele intr-o singura interfata si nu mai pierzi timp urmarind ce se intampla in business din mai multe locuri;

✔️ Implica o tehnologie care se adapteaza proceselor tale de business;

✔️ Automatizeaza fluxul de vanzare a magazinului tau online, astfel incat tu sa controlezi orice actiune dintr-un singur loc;

✔️ Distribuie si sincronizeaza produsele tale usor cu orice alt canal de vanzare pe care vrei sa te listezi (e.g. emag, shopmania, google shopping).

Atunci cand vrei sa scalezi afacerea si vrei sa te extinzi, devine foarte dificil sa monitorizezi tot ce intra si ce pleaca in business. Iar acest lucru te face sa consumi mult timp si energie doar ca sa te asiguri ca e totul in regula si fluxul in afacere are continuitate.

Cu BaseLinker, vei avea o interfata cu toate informatiile necesare ca sa gestionezi eficient si in scurt timp afacerea. Acum poti sa te extinzi si sa fii prezent pe mai multe platforme, dar in acelasi timp sa nu afectezi fluxul de sarcini in business.

Ce inseamna mai exact BaseLinker si ce rezultate vei observa in business?

Scopul platformei este sa simplifice procesarea si livrarea comenzilor si sa fluidizeze operatiunile prin functii de automatizare, pentru companiile care isi doresc cresterea performantelor in vanzari. Practic, intr-un singur sistem poti gestiona intreg fluxul de procesare al comenzii, de la primirea comenzilor, pana la emiterea facturilor si printarea AWB-urilor.

Peste 11.000 de antreprenori in eCommerce folosesc aceasta platforma in alte tari, iar acestia au observat urmatoarele schimbari de indata ce au trecut pe BaseLinker:

  • Vanzarile au crescut cu 70% de cand au inceput sa fie prezenti in mai multe locuri (magazinul tau online, eBay, Amazon, Etsy si multe altele)
  • Listeaza oferte de 10 ori mai rapid, pentru ca se pot posta mii de oferte deodata
  • Petrec cu 90% mai putin timp ca sa factureze si sa printeze etichete, datorita automatizarilor usor de setat
  • Gestioneaza ridicarea si impachetarea produselor de 2 ori mai rapid, in timp ce reduc cu 70% greselile datorita sistemului Packing Assistant, care scaneaza codurile de bare, fotografiaza produsele impachetate si multe altele
  • Limiteaza supravanzarile cu 90% prin sincronizarea nivelurilor stocurilor pe diferite canale de vanzare.

Ca sa poti beneficia de toate lucrurile ce vin la pachet de indata ce creezi o astfel de automatizare, trebuie sa apelezi la o persoana calificata sa se ocupe de implementare. Iar noi, eComMasters, suntem Primul Partener Oficial de implementare BaseLinker in Romania.

Te pot ajuta sa integrezi corect si eficient automatizarile BaseLinker in afacerea ta de eCommerce, personalizate pe nevoile business-ului tau. Iar dupa implementare, iti voi arata cum functioneaza si cum folosesti sistemul, astfel incat sa intelegi rolurile fiecarei functii. 

Am mai lucrat cu afaceri eCommerce care au dorit sa treaca la BaseLinker pentru gestionarea business-ului. Iar acestia au fost extrem de multumiti si surprinsi cum o singura platforma poate aduce rezultate asa rapide si evidente.

Cum sa folosesti cele mai bune practici ale business-urilor eCommerce de succes?

Din aprilie 2022, aducem BaseLinker in Romania si oferim sansa oricarui antreprenor eCommerce sa incerce un sistem de functii si integrari eficiente, care iti usureaza foarte mult procesul de scalare si de vanzare atat pe site-ul tau, cat si pe alte platforme.

Fiind partener oficial de implementare BaseLinker, poti primi din partea noastra o oferta personalizata pentru nevoile afacerii tale si te voi ajuta sa integrezi corect sistemul. Dupa primele zile de lucru cu BaseLinker, vei observa cat de usor este sa emiti mai multe facturi, sa urmaresti stocurile si sa obtii mai multi clienti multumiti de serviciile oferite de magazinul tau online. 

Incepe de acum sa-ti optimizezi afacerea si sa-ti cresti vanzarile, fara sa pierzi mai mult timp cu gestionarea sarcinilor din business.

Intra pe link-ul urmator si cere o oferta personalizata pentru BaseLinker: https://ecommasters.ro/baselinker/

Call Now Button