Webinar Gratuit

Cum iti segmentezi Corect Contactele de eMail

E momentul sa iti maximizezi rezultatele campaniilor de email marketing. De aceea, e important sa intelegi importanta segmentarii corecte a abonatilor tai. In cadrul acestui webinar, iti vom arata beneficiile segmentarii si modul in care daca segementarea este facuta corect, te ajuta in procesul de comunicare cu publicul tau.

S1egmentarea este cheia unei comunicari eficiente si relevante cu publicul tau. Prin intermediul unei segmentari corecte poti diviza lista abonatilor tai bazate pe criterii legate de: demografie, preferinte, si interese, livrandu-le astfel mesaje care le raspund nevoilor.

Inscrie-te acum si descopera cum creezi automatizari care vand:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Gazda Webinarului

Cosmin Costea

Salutare! Sunt Cosmin Costea. De peste 15 ani, dezvolt si perfectionez o metoda unica: Cei 7 piloni ai businessului eCommerce. Aceasta metoda, pe care am rafinat-o continuu in functie de realitatea din piata, a ajutat numerosi clienti sa aiba rezultate concrete in retentia si loializarea clientilor. 

Email Marketingul este una dintre cele mai eficiente componente ale marketingului. De aceea, e important sa te folosesti la maxim de aceasta unealta, daca vrei sa iti maximizezi rezultatele si sa iti fidelizezi clientii.

Vreau sa iti arat si tie cum sa transformi eMail Marketing intr-un canal de vanzare pe care il folosesti corect si concret pentru un magazin online profitabil.

De ce? Pentru ca rezultatele sunt rapide, directe si, cel mai important, masurabile. Sunt aici sa te ajut sa atingi aceste rezultate si sa ai vanzari mai mari din prima, fara sa testezi „retete secrete” si sa investesti si mai mult doar in one time buyers.

Motive suplimentare pentru care e bine sa ai o segmentare corecta:

Cunoasterea publicului

Vei putea intelege mai bine comportamentul clientilor tai, lucru care iti permite sa le livrezi continut relevant si valoros tinand cont de nevoile si interesele lor.

Optimizarea performantei campaniei

Segmentarea iti permite sa testezi si sa iti optimizezi mesajele pentru fiecare segment in parte, obtinand astfel rezultate mai bune.

Economisirea timpului

Iti vom arata cum cu ajutorul segmentarii vei economisi atat timp, cat si resurse si te vei putea concentra pe trimiterea emailurilor cu oferte relevante pentru fiecare grup de destinatari.

Beneficiile segmentarii

Personalizare eficienta
Printr-o segmentare corecta poti personaliza mesajele pentru fiecare lista de abonati, crescand astfel relevanta si implicarea acestora.
Cresterea ratei de deschidere

Atunci cand abonatii tai primesc mesaje segmentate in functie de interesele si nevoile lor, rata de deschidere a emailurilor tale automat va creste.

Cresterea ratei de conversie

Scopul segmentarii este acela de a creste considerabil vanzarile afacerii tale. Motiv pentru care, mesajele personalizate au un impact direct asupra ratei de conversie a campaniilor tale.

Reducerea bazei de dezabonare

Atunci cand le oferi oamenilor informatiile de care sunt interesati si de care au nevoie, sansele de dezabonare scad considerabil. Mai mult decat atat si sansele ca emailurile tale sa fie marcate ca spam, scad considerabil.

Powered by theMarketer

Partenerul tau strategic in cresterea afacerii si in construirea unor relatii autentice cu cei care conteaza cu adevarat: clientii tai.

Platforma este echipata cu toate instrumentele necesare pentru performante maxime, de la campanii de email, sMs, notificari push si automatizari, pana la programe personalizate de loializare, gestionarea recenziilor si programe de recomandari sau afiliere.

theMarketer este aici pentru a te ajuta sa atragi, sa incanti si sa construiesti relatii semnificative cu clientii tai. 

segmentarea iti da batai de cap?

Webinarul asta este pentru tine!

Daca iti doresti sa iti maximizezi rezultatele prin eMail Marketing si sa creezi o legatura mai stransa cu clientii tai, acest webinar este sursa de care ai nevoie.

iti vom oferi o serie de sfaturi si strategii practice pentru a incepe sau pentru a imbunatati procesul  de segmentare a contactelor tale de email.

inscrie-te la webinar pentru a descoperi cum sa devii expert in segmentarea listelor tale de abonati in email marketing si sa iti maximizezi rezultatele campaniilor tale!

Practic, te vom invata cum sa faci segmentarea de eMail corecta si sa iti loializezi clientii existenti. Vrei sa descoperi cum?

Call Now Button