Conversie | Retentie | Loializare

Automatizari in eMail Marketing: Eficienta cu doar putina logica


Pregatit sa deblochezi puterea automatizarilor in eMail Marketing? Alatura-te webinarului eComMasters Automatizari in eMail Marketing: Eficienta cu doar putina logica.

Invata cum sa creezi campanii care lucreaza pentru tine si iti aduc vanzari mai mari. 
Cum le setezi, cand se declanseaza si ce ar trebui sa contina. Fara jargon, doar rezultate palpabile. 

Inscrie-te acum si descopera cum creezi automatizari care vand:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Vanzari pe pilot automat

Ce inseamna automatizarile in revenue pentru magazinul tau?

0 %
Open Rate mai mare

eMailurile automate, cum ar fi cele de bun venit, confirmare sau recuperare cos, tind sa aiba rate de deschidere cu pana la 70% mai mari comparativ cu newsletterele.

0 %
Mai multe conversii

Automatizarile vand cu pana la 50% mai mult decat newsletterele. Este diferenta dintre a primi un flyer generic pe strada si a gasi o invitatie personalizata in cutia postala.

0 %
Mai putin timp investit

Poti economisi cu pana la 30% din timpul alocat campaniilor de eMail. Te concentrezi pe businessul tau sau faci orice altceva doresti.

Gazda Webinarului

Cosmin Costea

Salutare! Sunt Cosmin Costea. De peste 15 ani, dezvolt si perfectionez o metoda unica: Cei 7 piloni ai businessului eCommerce. Aceasta metoda, pe care am rafinat-o continuu in functie de realitatea din piata, a ajutat numerosi clienti sa aiba rezultate concrete in retentia si loializarea clientilor. 

Vreau sa iti arat si tie cum sa transformi eMail Marketing intr-un canal de vanzare pe care il folosesti corect si concret pentru un magazin online profitabil.

De ce? Pentru ca rezultatele sunt rapide, directe si, cel mai important, masurabile. Sunt aici sa te ajut sa atingi aceste rezultate si sa ai vanzari mai mari din prima, fara sa testezi „retete secrete” si sa investesti si mai mult doar in one time buyers.

Eficienta in conversii, mai mult timp pentru tine

Personalizare la superlativ

Automatizarile permit crearea unor mesaje care rezoneaza direct cu destinatarul, bazat pe comportamentul si preferintele sale anterioare.

Conversii crescute

Clientii sunt mai predispusi sa efectueze o actiune si sa ramana fideli brandului tau. Pentru ca primesc mesajele tale exact atunci cand au nevoie.

Nurturing al conexiunii

E ca si cum ai avea un vanzator virtual, care nu doarme niciodata, gata sa inchida vanzarea la orice ora din zi sau din noapte, fara extra efort. Iar clientului ii place.

Automatizarile sunt mai mult decat un must have

Adoptarea automatizarilor in strategia ta de eMail Marketing nu este un simplu pas inainte; este un salt cuantic care te propulseaza in era eficientei.

Fiecare mesaj automatizat este un ambasador al marcii tale, gata sa navigheze prin labirintul digital cu agilitatea unui acrobat. Ajunge la destinatari exact in momentul potrivit, cu mesajul potrivit.

Ai nevoie doar de putina logica eCommasters si esti pregatit sa incepi.

Powered by theMarketer

Partenerul tau strategic in cresterea afacerii si in construirea unor relatii autentice cu cei care conteaza cu adevarat: clientii tai.

Platforma este echipata cu toate instrumentele necesare pentru performante maxime, de la campanii de email, SMS, notificări push și automatizări, pana la programe personalizate de loialitate, gestionarea recenziile si programe de recomandări sau afiliere.

theMarketer este aici pentru a te ajuta sa atragi, sa incanti si sa construiesti relatii semnificative cu clientii tai.

Cum setezi automatizari care au logica?

Incepe simplu. Identifica actiunile repetate. Foloseste unelte prietenoase. Stabileste declansatori clari. Segmentarea e cheia. Personalizeaza mesajele. Testeaza si ajusteaza. Urmareste comportamentul utilizatorilor. Implementeaza feedback-ul primit. Masoara rezultatele. Itereaza rapid.

Asa, automatizarile devin o actiune clara. Simplu, eficient, logic.

Pare complex? Hai la webinar, sa iti povestim in direct cum poti face si tu asta pentru magazinul tau online.

Automatizarile iti dau dureri de cap?

Webinarul asta este pentru tine

Daca obiectivul tau este sa depasesti barierele unei simple tranzactii si sa creezi o legatura durabila cu clientii tai, atunci acest webinar este resursa de care ai nevoie.

Vei invata cum sa faci campanii automate de eMail Marketing care nu doar vand, ci iti ofera timp sa te ocupi de aspecte mai importante ale businessului tau.

Vei descoperi tehnici de comunicare care transforma un simplu eMail intr-o experienta, stimuland nu doar vanzarea, ci si revenirea clientilor in magazinul online.

Practic, inveti cum sa faci fiecare automatizare de eMail mai buna decat cea anterioara si sa aduci mai multi clienti pe site-ul tau prin acest canal. Vrei sa descoperi cum?